Užitečné informace
Nejnovější nabídky
Porovnání vozů
Adresář autopůjčoven
FAQs

Pronájem aut Funchal, Madeira

Hledáte levný pronájem aut v destinaci Funchal, Madeira? Vyhledávejte právě zde!

Funchal, Portugalsko
2 květen — 9 květen
Funchal, Portugalsko
čt 2/5
poledne
čt 9/5
poledne
Věk řidiče

Nabídky od více než 70 000 poboček autopůjčoven.

Vítěz v kategorii Nejlepší evropská cestovní aplikace 2023!
Ušetřete a zarezervujte si auto s momondo
Nejlepší nabídky aut
Nejlepší nabídky aut
Prohlédněte si nabídky od více než 70 000 poboček autopůjčoven.
Transparentní ceny
Transparentní ceny
Zjistěte celkovou cenu předem, bez dalších překvapení.
Využijte flexibility
Využijte flexibility
Najděte pronájmy aut se zrušením rezervace zdarma a důkladnějším čištěním.
Cenová upozornění
Cenová upozornění
Nejste na rezervaci připraveni? Vytvořte si cenové upozornění a sledujte ceny.

Nejlepší nabídky pronájmu aut Funchal, Madeira

Najděte skvělé nabídky oblíbených druhů aut k pronájmu Funchal, Madeira
Ekonomická třída662 Kč/den
Nižší střední třída1 096 Kč/den
Mini920 Kč/den
Osobní dodávka3 182 Kč/den
SUV nižší střední třídy1 162 Kč/den
Kombi Compact1 271 Kč/den
SUV střední třídy1 402 Kč/den
Nejlepší sazby nalezené uživateli momondo za posledních 48 hodin

Nabídky pronájmu aut Funchal, Madeira nalezené na stránkách momondo

Najděte ten nejlepší pronájem aut v destinaci Funchal

Malý vůzaut

413 Kč - 1 191 Kč

Všechny typy aut

436 Kč - 1 294 Kč

Průměrná cena vozu typu malý vůzauto v destinaci Funchal, Portugalska je 815 Kč. Nejlevnější měsíc, kdy si malý vůzauto v destinaci Funchal, Portugalska pronajmout, je listopadu. Cena pouhých 413 Kč na den je o 50% nižší než po zbytek roku. Pronájem vozu malý vůzauto je běžně o 12 % levnější než průměrná pronájem auta v destinaci Funchal. Průměrná cena pronájmu vozu v destinaci Funchal se může lišit v závislosti na řadě faktorů, jako je dostupnost, oblíbenost vozidla a s jakým předstihem si auto zarezervujete. Níže najdete nejlepší ceny pro pronájem vozu kategorie malý vůzauto v destinaci Funchal nalezené na stránkách momondo za poslední týden.

Průměrná cena vozu typu střední vůzauto v destinaci Funchal, Portugalska je 1 165 Kč. Nejlevnější měsíc, kdy si střední vůzauto v destinaci Funchal, Portugalska pronajmout, je února. Cena pouhých 373 Kč na den je o 68% nižší než po zbytek roku. Pronájem vozu střední vůzauto je běžně o 21 % dražší než průměrná pronájem auta v destinaci Funchal. Průměrná cena pronájmu vozu v destinaci Funchal se může lišit v závislosti na řadě faktorů, jako je dostupnost, oblíbenost vozidla a s jakým předstihem si auto zarezervujete.

Průměrná cena vozu typu velký vůzauto v destinaci Funchal, Portugalska je 872 Kč. Nejlevnější měsíc, kdy si velký vůzauto v destinaci Funchal, Portugalska pronajmout, je února. Cena pouhých 650 Kč na den je o 26% nižší než po zbytek roku. Pronájem vozu velký vůzauto je běžně o 6 % levnější než průměrná pronájem auta v destinaci Funchal. Průměrná cena pronájmu vozu v destinaci Funchal se může lišit v závislosti na řadě faktorů, jako je dostupnost, oblíbenost vozidla a s jakým předstihem si auto zarezervujete.

Průměrná cena vozu typu SUV v destinaci Funchal, Portugalska je 925 Kč. Nejlevnější měsíc, kdy si SUV v destinaci Funchal, Portugalska pronajmout, je ledna. Cena pouhých 437 Kč na den je o 53% nižší než po zbytek roku. Pronájem vozu SUV je běžně o 1 % dražší než průměrná pronájem auta v destinaci Funchal. Průměrná cena pronájmu vozu v destinaci Funchal se může lišit v závislosti na řadě faktorů, jako je dostupnost, oblíbenost vozidla a s jakým předstihem si auto zarezervujete. Níže najdete nejlepší ceny pro pronájem vozu kategorie SUV v destinaci Funchal nalezené na stránkách momondo za poslední týden.

Průměrná cena vozu typu dodávka v destinaci Funchal, Portugalska je 1 546 Kč. Nejlevnější měsíc, kdy si dodávka v destinaci Funchal, Portugalska pronajmout, je března. Cena pouhých 1 641 Kč na den je o 6% nižší než po zbytek roku. Pronájem vozu dodávka je běžně o 41 % dražší než průměrná pronájem auta v destinaci Funchal. Průměrná cena pronájmu vozu v destinaci Funchal se může lišit v závislosti na řadě faktorů, jako je dostupnost, oblíbenost vozidla a s jakým předstihem si auto zarezervujete.

Průměrná cena vozu typu kabriolet v destinaci Funchal, Portugalska je 1 164 Kč. Nejlevnější měsíc, kdy si kabriolet v destinaci Funchal, Portugalska pronajmout, je října. Cena pouhých 598 Kč na den je o 49% nižší než po zbytek roku. Pronájem vozu kabriolet je běžně o 21 % dražší než průměrná pronájem auta v destinaci Funchal. Průměrná cena pronájmu vozu v destinaci Funchal se může lišit v závislosti na řadě faktorů, jako je dostupnost, oblíbenost vozidla a s jakým předstihem si auto zarezervujete.

Skoda Fabia
nebo podobný – Ekonomická třída
Až 2 pasažéři

662 Kč/den

23 květen–25 květen
Skoda Fabia
Skoda Citigo
nebo podobný – Mini
Až 2 pasažéři

920 Kč/den

27 květen–3 červen
Skoda Citigo
Citroen C3
nebo podobný – Ekonomická třída
Až 2 pasažéři

962 Kč/den

1 květen–4 květen
Citroen C3

Informace a trendy ohledně pronájmu aut Funchal

Užitečné informace o  pronájmu perfektního auta Funchal

Která autopůjčovna je v destinaci Funchal nejlevnější?

Nejlevnější auta k pronájmu v destinaci Funchal lze obecně najít se společností Europcar. Při rezervaci se společností Europcar můžete najít auta k pronájmu už od 167 Kč/den. Průměrná cena pronájmu auta v destinaci Funchal je 167 Kč/den.

Která autopůjčovna má v destinaci Funchal nejvíce poboček?

Sunnycars má z  autopůjčoven v destinaci Funchal nejvíce poboček. Najdete zde autopůjčoven.

Jaké auto si většina lidí in Funchal pronajímá?

K pronájmu auta in Funchal volí většina našich uživatelů Fiat Panda v průměru za 636 Kč/den. Druhou nejoblíbenější možností je pronájem vozu Citroen C3, v průměru za 693 Kč/den. Naši uživatelé našli pronájem vozu Fiat Panda in Funchal už za 579 Kč/den a Citroen C3 za pouhých 583 Kč/den.

Rejstřík autopůjčoven Funchal

Všichni přední poskytovatelé pronájmu aut v destinaci Funchal, Madeira

Insular Car

3 autopůjčovny
Přehled

Čistota

10,0

Komfort

10,0

Celkové hodnocení

10,0

Vyzvednutí/odevzdání

10,0

Value

10,0

BRAVACAR

2 autopůjčovny
Přehled

Čistota

8,0

Komfort

10,0

Celkové hodnocení

10,0

Vyzvednutí/odevzdání

8,0

Value

8,0

Rodavante

3 autopůjčovny
Přehled

Čistota

8,6

Komfort

8,6

Celkové hodnocení

8,6

Vyzvednutí/odevzdání

9,3

Value

8,0

Budget

3 autopůjčovny
Přehled

Čistota

8,6

Komfort

9,0

Celkové hodnocení

7,6

Vyzvednutí/odevzdání

8,6

Value

8,6

FunchalDrive Rent-a-car

3 autopůjčovny
Přehled

Čistota

6,0

Komfort

6,0

Celkové hodnocení

6,0

Vyzvednutí/odevzdání

6,0

Value

6,0

Avis

3 autopůjčovny
Přehled

Čistota

7,4

Komfort

5,1

Celkové hodnocení

5,1

Vyzvednutí/odevzdání

6,8

Value

4,5

Sunnycars

9 autopůjčoven

Free2Move

3 autopůjčovny

Pronájem auta v destinaci Funchal v kostce

Najděte informace o skvělých nabídkách pronájmu aut, oblíbených autopůjčovnách a nejlepších typech aut pro vaši návštěvu destinace Funchal.

Nejoblíbenější autopůjčovna

FunchalDrive Rent-a-car

Oblíbené typy aut

Mini, Economy, Compact

Nejlevnější auto k pronájmu

563 Kč

Nejoblíbenější model

Class Standard SUV
Nejoblíbenější autopůjčovnou v destinaci Funchal na stránkách momondo je tento měsíc FunchalDrive Rent-a-car. Mezi další oblíbené autopůjčovny patří Way2Azores Rent a BRAVACAR .
Autopůjčovny v destinaci Funchal v posledních 72 hodinách nabídly následující typy vozů: Mini, Economy, Compact.
Nejnižší cena pronájmu auta v destinaci Funchal je 563 Kč/den. V tomto regionu můžete očekávat průměrné ceny od 756 Kč/den.
Nejoblíbenějším modelem auta k pronájmu v destinaci Funchal je v posledních 7 dnech Class Standard SUV. Uživatelé našich stránek jako alternativu vybírají také Fiat Panda.

Pronajaté auto v destinaci Funchal – nejčastější dotazy

Zjistěte vše o pronájmu aut v destinaci Funchal a buďte připraveni na další cestu

Bude mi v případě zrušení rezervace pronájmu auta v destinaci Funchal, Portugalsko účtován poplatek?

Každá autopůjčovna v destinaci Funchal má jiné podmínky zrušení rezervace. Na stránkách momondo vždy ve výsledcích vyhledávání aut zobrazíme, zda daná autopůjčovna účtuje poplatek za zrušení rezervace. Mezi některé z předních autopůjčoven v destinaci Funchal patří Centauro, Driving Madeira Rent A Car a Rodavante, zkontrolujte si tedy, zda nabízí zrušení rezervace zdarma.

Jaký druh auta si pronajmout v destinaci Funchal v měsíci květen?

V destinaci Funchal se v průběhu měsíce květen teplota pohybuje okolo 20 °C – to jsou ideální podmínky k pronájmu kabrioletu. Srážky se v destinaci Funchal v měsíci květen v průměru pohybují pouze okolo 6 mm, kabriolet vám tedy umožní si při průjezdu městem plně užívat turistických atrakcí. Nezapomeňte před cestou pro jistotu zkontrolovat předpověď počasí. Pronájem vozu v kategorii Kabriolet v destinaci Funchal vás přijde v průměru na 1 082 Kč/den.

Jaká je nejvyšší povolená rychlost v destinaci Funchal, Portugalsko?

Pokud si plánujete pronajmout vůz v destinaci Funchal, berte prosím na vědomí, že současná nejvyšší povolená rychlost ve městě je 50 km/h, pokud není uvedeno jinak. Nejvyšší povolená rychlost mimo obec v okolí města Funchal je většinou 100 km/h. Pokud v destinaci Funchal cestujete po dálnici, potom je nejvyšší povolená rychlost 120 km/h.

Jaké je v destinaci Funchal, Portugalsko v měsíci duben počasí?

V měsíci duben se srážky v destinaci Funchal pohybují v průměru okolo 38 mm a průměrná teplota je 17 °C. Tyto informace jsou pro pronájem auta v destinaci Funchal důležité, mohou vám totiž pomoct vybrat ten nejvhodnější vůz.

Je počasí ve městě Funchal podobné jako ve zbytku regionu Madeira?

Plánujete-li si v měsíci duben ve městě Funchal pronajmout auto a cestovat po okolí, je důležité vědět, že ve zbytku regionu Madeira se teplota pohybuje okolo 17 °C a můžete očekávat srážky okolo 38 mm.

Kdy byly na stránkách momondo naposledy aktualizovány ceny pro aut v destinaci Funchal?

Ceny pro aut v destinaci Funchal jsou aktualizovány denně.

Kolik dopravců momondo pro aut v destinaci Funchalvyhledává?

Počet dopravců, ze kterých si lze pro aut v destinaci Funchal od měsíce dubna 2024 vybrat, je 90.

V jakém věku si lze pronajmout auto v destinaci Funchal?

Minimální věk řidiče se v jednotlivých zemích, včetně destinace Funchal, liší. V mnoha zemích EU musí být řidičům alespoň 18 let. Obecně si auto v zahraničí můžete pronajmout, pokud vám je alespoň 21 let. Jste-li mladší 25 let, může vám být účtován dodatečný poplatek pro mladé řidiče. Doporučujeme, abyste si před rezervací auta přečetli zásady vybrané autopůjčovny.

Jaká dokumentace nebo průkaz totožnosti jsou nutné k pronájmu auta v destinaci Funchal?

Za účelem pronájmu auta v destinaci Funchal musí všichni řidiči předložit kompletní a platný řidičský průkaz. Pokud je řidičský průkaz v jiném jazyce, než jazyk země pronájmu, je zapotřebí mezinárodní řidičský průkaz. Lze se tak vyhnout riziku případných pokut. Pokud si auto pronajímáte v zahraničí, může být nutné poskytnout důkaz o zpáteční cestě a ubytování v době pobytu. Informace doporučujeme zkontrolovat u konkrétní autopůjčovny se kterou jste si auto zarezervovali.


Proč používat momondo?

Proč k rezervaci auta k pronájmu v destinaci Funchal použít stránky momondo?

Rozhodnete-li se k vyhledávání auta k pronájmu v destinaci Funchal použít stránky momondo, můžete ušetřit čas i peníze. momondo vyhledává na tisících stránek autopůjčoven a poskytne vám tak širokou škálu možností a aut, ze kterých vybírat.

Jak mi momondo pomůže najít tu nejvýhodnější nabídku pronájmu auta v destinaci Funchal?

Stránky momondo vám umožní najít skvělé nabídky pronájmu aut v destinaci Funchal prostřednictvím filtrů. Zužte vyhledávání na základě ceny a mapy, ale také podmínek týkajících se paliva či najetých kilometrů, mezi mnoha dalšími.

Lze na stránkách momondo zobrazit nabídky pronájmu aut v destinaci Funchal se zrušením rezervace zdarma?

Ano, výsledky můžete na stránkách momondo filtrovat konkrétně podle autopůjčoven v destinaci Funchal nabízejícím zrušení rezervace zdarma.

Mohu si na stránkách momondo pronajmout v destinaci Funchal auto s vrácením se stejným obsahem nádrže?

Ano, Vrácení se stejným obsahem nádrže je konkrétní filtr, který stránky momondo nabízejí pro pronájem aut ve všech destinacích, včetně destinace Funchal.

Mohu na stránkách momondo najít autopůjčovny v destinaci Funchal, nabízející možnost důkladnější dezinfekce?

Ano, to je rozhodně možné. Stránky momondo mají k dispozici speciální filtr pro služby důkladnější dezinfekce aut k pronájmu, včetně destinace Funchal.

Mohu na stránkách momondo vyhledávat auta k pronájmu v destinaci Funchal s neomezeným počtem najetých kilometrů?

Ano, na stránkách momondo lze vyhledávat pronájem aut v destinaci Funchal s neomezených počtem najetých kilometrů.


Jednodušší způsob, jak spravovat cestu do destinace Funchal

Usnadníme vám plánování, organizování a cestování s rodinou a přáteli. Služba Moje cesty je zdarma – a k dispozici, ať už cestujete kamkoliv.

Obdržte upozornění, když půjde cena dolů

Změny cen najdete přímo ve své příchozí poště – pouze s našimi cenovými upozorněními.
čt 2/5
poledne
čt 9/5
poledne
Posílejte mi oblíbené nabídky momondo e-mailem

Najděte lepší nabídky ubytování v destinaci Funchal

Oblíbené autopůjčovny v Funchal