Užitečné informace
Nejnovější nabídky
Porovnání vozů
Adresář autopůjčoven
FAQs

Pronájem aut Catania, Sicílie

Hledáte levný pronájem aut v destinaci Catania, Sicílie? Vyhledávejte právě zde!

Catania, Sicílie, Itálie
3 květen — 10 květen
Catania, Sicílie, Itálie
pá 3/5
poledne
pá 10/5
poledne
Věk řidiče

Nabídky od více než 70 000 poboček autopůjčoven.

Vítěz v kategorii Nejlepší evropská cestovní aplikace 2023!
Ušetřete a zarezervujte si auto s momondo
Nejlepší nabídky aut
Nejlepší nabídky aut
Prohlédněte si nabídky od více než 70 000 poboček autopůjčoven.
Transparentní ceny
Transparentní ceny
Zjistěte celkovou cenu předem, bez dalších překvapení.
Využijte flexibility
Využijte flexibility
Najděte pronájmy aut se zrušením rezervace zdarma a důkladnějším čištěním.
Cenová upozornění
Cenová upozornění
Nejste na rezervaci připraveni? Vytvořte si cenové upozornění a sledujte ceny.

Nejlepší nabídky pronájmu aut Catania, Sicílie

Najděte skvělé nabídky oblíbených druhů aut k pronájmu Catania, Sicílie
Ekonomická třída217 Kč/den
Nižší střední třída250 Kč/den
Střední třída469 Kč/den
SUV344 Kč/den
Mini234 Kč/den
SUV nižší střední třídy344 Kč/den
Kombi Compact351 Kč/den
Doporučeno poskytovatelem371 Kč/den
SUV střední třídy650 Kč/den
Nejlepší sazby nalezené uživateli momondo za posledních 48 hodin

Nabídky pronájmu aut Catania, Sicílie nalezené na stránkách momondo

Najděte ten nejlepší pronájem aut v destinaci Catania

Malý vůzaut

106 Kč - 940 Kč

Všechny typy aut

113 Kč - 1 248 Kč

Průměrná cena vozu typu malý vůzauto v destinaci Catania, Itálie je 522 Kč. Nejlevnější měsíc, kdy si malý vůzauto v destinaci Catania, Itálie pronajmout, je ledna. Cena pouhých 106 Kč na den je o 80% nižší než po zbytek roku. Pronájem vozu malý vůzauto je běžně o 24 % levnější než průměrná pronájem auta v destinaci Catania. Průměrná cena pronájmu vozu v destinaci Catania se může lišit v závislosti na řadě faktorů, jako je dostupnost, oblíbenost vozidla a s jakým předstihem si auto zarezervujete. Níže najdete nejlepší ceny pro pronájem vozu kategorie malý vůzauto v destinaci Catania nalezené na stránkách momondo za poslední týden.

Průměrná cena vozu typu střední vůzauto v destinaci Catania, Itálie je 1 011 Kč. Nejlevnější měsíc, kdy si střední vůzauto v destinaci Catania, Itálie pronajmout, je ledna. Cena pouhých 122 Kč na den je o 88% nižší než po zbytek roku. Pronájem vozu střední vůzauto je běžně o 33 % dražší než průměrná pronájem auta v destinaci Catania. Průměrná cena pronájmu vozu v destinaci Catania se může lišit v závislosti na řadě faktorů, jako je dostupnost, oblíbenost vozidla a s jakým předstihem si auto zarezervujete. Níže najdete nejlepší ceny pro pronájem vozu kategorie střední vůzauto v destinaci Catania nalezené na stránkách momondo za poslední týden.

Průměrná cena vozu typu velký vůzauto v destinaci Catania, Itálie je 1 830 Kč. Nejlevnější měsíc, kdy si velký vůzauto v destinaci Catania, Itálie pronajmout, je února. Cena pouhých 637 Kč na den je o 66% nižší než po zbytek roku. Pronájem vozu velký vůzauto je běžně o 63 % dražší než průměrná pronájem auta v destinaci Catania. Průměrná cena pronájmu vozu v destinaci Catania se může lišit v závislosti na řadě faktorů, jako je dostupnost, oblíbenost vozidla a s jakým předstihem si auto zarezervujete.

Průměrná cena vozu typu SUV v destinaci Catania, Itálie je 735 Kč. Nejlevnější měsíc, kdy si SUV v destinaci Catania, Itálie pronajmout, je ledna. Cena pouhých 195 Kč na den je o 74% nižší než po zbytek roku. Pronájem vozu SUV je běžně o 8 % dražší než průměrná pronájem auta v destinaci Catania. Průměrná cena pronájmu vozu v destinaci Catania se může lišit v závislosti na řadě faktorů, jako je dostupnost, oblíbenost vozidla a s jakým předstihem si auto zarezervujete.

Průměrná cena vozu typu dodávka v destinaci Catania, Itálie je 1 984 Kč. Nejlevnější měsíc, kdy si dodávka v destinaci Catania, Itálie pronajmout, je února. Cena pouhých 930 Kč na den je o 54% nižší než po zbytek roku. Pronájem vozu dodávka je běžně o 66 % dražší než průměrná pronájem auta v destinaci Catania. Průměrná cena pronájmu vozu v destinaci Catania se může lišit v závislosti na řadě faktorů, jako je dostupnost, oblíbenost vozidla a s jakým předstihem si auto zarezervujete.

Průměrná cena vozu typu kabriolet v destinaci Catania, Itálie je 1 008 Kč. Nejlevnější měsíc, kdy si kabriolet v destinaci Catania, Itálie pronajmout, je října. Cena pouhých 524 Kč na den je o 49% nižší než po zbytek roku. Pronájem vozu kabriolet je běžně o 33 % dražší než průměrná pronájem auta v destinaci Catania. Průměrná cena pronájmu vozu v destinaci Catania se může lišit v závislosti na řadě faktorů, jako je dostupnost, oblíbenost vozidla a s jakým předstihem si auto zarezervujete.

Skoda Citigo
nebo podobný – Mini
Až 2 pasažéři

204 Kč/den

12 květen–16 květen
Skoda Citigo
Citroen C3
nebo podobný – Ekonomická třída
Až 2 pasažéři

217 Kč/den

25 květen–1 červen
Citroen C3
Opel Crossland X
nebo podobný – Nižší střední třída
Až 4 pasažéři

224 Kč/den

12 květen–16 květen
Opel Crossland X

Informace a trendy ohledně pronájmu aut Catania

Užitečné informace o  pronájmu perfektního auta Catania

Která autopůjčovna je v destinaci Catania nejlevnější?

Nejlevnější auta k pronájmu v destinaci Catania lze obecně najít se společností AcaRent. Při rezervaci se společností AcaRent můžete najít auta k pronájmu už od 116 Kč/den. Průměrná cena pronájmu auta v destinaci Catania je 314 Kč/den.

Jaké auto si většina lidí in Catania pronajímá?

Vozy Fiat Panda a Fiat 500 jsou in Catania na základě našich dat nejoblíbenějšími modely aut k pronájmu. Cena pronájmu vozu Fiat Panda in Catania se může lišit podle toho, u které společnosti si auto pronajmete, ale naši uživatelé našli průměrnou cenu 569 Kč/den a auto si lze pronajmout už od 156 Kč/den. Ceny pronájmu vozu Fiat 500 se také mohou lišit, ale v průměru se pohybují okolo 580 Kč/den a nejlevnější pronájem najdete už za 84 Kč/den.

Rejstřík autopůjčoven Catania

Všichni přední poskytovatelé pronájmu aut v destinaci Catania, Sicílie

Europcar

2 autopůjčovny
Přehled

Čistota

10,0

Komfort

10,0

Celkové hodnocení

10,0

Vyzvednutí/odevzdání

10,0

Value

10,0

Target Italy

3 autopůjčovny
Přehled

Čistota

9,0

Komfort

9,0

Celkové hodnocení

9,0

Vyzvednutí/odevzdání

10,0

Value

8,0

Avis

2 autopůjčovny
Přehled

Čistota

8,9

Komfort

8,9

Celkové hodnocení

8,9

Vyzvednutí/odevzdání

8,6

Value

8,6

Dollar

2 autopůjčovny
Přehled

Čistota

9,3

Komfort

8,3

Celkové hodnocení

7,8

Vyzvednutí/odevzdání

7,5

Value

7,5

Enterprise Rent-A-Car

2 autopůjčovny
Přehled

Čistota

7,3

Komfort

7,3

Celkové hodnocení

8,0

Vyzvednutí/odevzdání

6,6

Value

6,6

Hertz

3 autopůjčovny
Přehled

Čistota

8,0

Komfort

7,4

Celkové hodnocení

5,6

Vyzvednutí/odevzdání

4,5

Value

5,2

Budget

2 autopůjčovny
Přehled

Čistota

6,8

Komfort

6,0

Celkové hodnocení

5,6

Vyzvednutí/odevzdání

6,0

Value

5,4

Sunnycars

10 autopůjčoven

Pronájem auta v destinaci Catania v kostce

Najděte informace o skvělých nabídkách pronájmu aut, oblíbených autopůjčovnách a nejlepších typech aut pro vaši návštěvu destinace Catania.

Nejoblíbenější autopůjčovna

SURPRICE CAR RENTAL

Oblíbené typy aut

Economy, Compact, Mini

Nejlevnější auto k pronájmu

265 Kč

Nejoblíbenější model

Audi A3
Nejoblíbenější autopůjčovnou v destinaci Catania na stránkách momondo je tento měsíc SURPRICE CAR RENTAL . Mezi další oblíbené autopůjčovny patří AcaRent a Easy Car Hire.
Autopůjčovny v destinaci Catania v posledních 72 hodinách nabídly následující typy vozů: Economy, Compact, Mini.
Nejnižší cena pronájmu auta v destinaci Catania je 265 Kč/den. V tomto regionu můžete očekávat průměrné ceny od 553 Kč/den.
Nejoblíbenějším modelem auta k pronájmu v destinaci Catania je v posledních 7 dnech Audi A3. Uživatelé našich stránek jako alternativu vybírají také Opel Mokka.

Pronajaté auto v destinaci Catania – nejčastější dotazy

Zjistěte vše o pronájmu aut v destinaci Catania a buďte připraveni na další cestu

Kolik stojí pronájem auta v destinaci Catania, Itálie v měsíci květen?

květen v destinaci Catania byla průměrná cena na základě vyhledávání pronájmu na víkend 1 149 Kč, ale někteří uživatelé našli nabídky už od 1 133 Kč. 532 Kč je běžná nabídka týdenního pronájmu v destinaciCatania,ale pro květen lze často narazit na ceny už od 180 Kč, v závislosti na vašich požadavcích.

Bude mi v případě zrušení rezervace pronájmu auta v destinaci Catania, Itálie účtován poplatek?

U pronájmu auta v destinaci Catania od oblíbené autopůjčovny, jako je Target Italy, Enterprise Rent-A-Car a Europcar bude většinou k dispozici zrušení rezervace zdarma. Ačkoliv společnost momondo nemá žádnou kontrolu nad podmínkami zrušení pronájmu aut v destinaci Catania, můžeme vám pomoct najít to nejlevnější auto k pronájmu pro vaši nadcházející cestu.

Jaký druh auta si pronajmout v destinaci Catania v měsíci květen?

V destinaci Catania se v průběhu měsíce květen teplota pohybuje okolo 22 °C – to jsou ideální podmínky k pronájmu kabrioletu. Srážky se v destinaci Catania v měsíci květen v průměru pohybují pouze okolo 6 mm, kabriolet vám tedy umožní si při průjezdu městem plně užívat turistických atrakcí. Nezapomeňte před cestou pro jistotu zkontrolovat předpověď počasí. Pronájem vozu v kategorii Kabriolet v destinaci Catania vás přijde v průměru na 849 Kč/den.

Jaká je nejvyšší povolená rychlost v destinaci Catania, Itálie?

Nejvyšší povolená rychlost v destinaci Catania je 50 km/h, pokud není na silničním značení uvedeno jinak. Catania má také nejvyšší povolenou rychlost mimo obec 90 km/h, která je přísně hlídána. Pokud řídíte v destinaci Catania na dálnici, berte na vědomí, že obecně je zde povolená rychlost 130 km/h.

Které autopůjčovny nabízejí in Catania pronájem vozu Maserati Ghibli?

Jaké je v destinaci Catania, Itálie v měsíci duben počasí?

V destinaci Catania se teplota v měsíci duben běžně pohybuje okolo 14 °C a můžete očekávat srážky okolo 35 mm. Tyto informace jsou pro pronájem auta důležité. Můžete si tak být jisti, že jste si pro dané počasí vybrali ideální auto.

Je počasí ve městě Catania podobné jako ve zbytku regionu Sicílie?

Plánujete-li v měsíci duben z města Catania autem cestovat po regionu Sicílie, můžete očekávat, že se teplota bude pohybovat okolo 14 °C a možné srážky během měsíce budou přibližně 38,3 mm.

Kdy byly na stránkách momondo naposledy aktualizovány ceny pro aut v destinaci Catania?

Ceny pro aut v destinaci Catania jsou aktualizovány každý den.

Kolik dopravců momondo pro aut v destinaci Cataniavyhledává?

Pro aut v destinaci Catania si lze od měsíce dubna 2024 vybrat z 131 dopravců.

V jakém věku si lze pronajmout auto v destinaci Catania?

V různých zemí, včetně destinace Catania, se minimální věk řidiče může lišit. V několika zemích EU musí být řidičům alespoň 18 let. Obecně si auto v zahraničí můžete pronajmout, je-li vám alespoň 21 let. Jste-li mladší 25 let, může vám být účtován dodatečný poplatek pro mladé řidiče. Doporučujeme si před rezervací auta přečíst zásady autopůjčovny, u které pronájem zvažujete.

Jaká dokumentace nebo průkaz totožnosti jsou nutné k pronájmu auta v destinaci Catania?

K pronájmu auta v destinaci Catania musí mít všichni řidiči kompletní a platný řidičský průkaz. Pokud je řidičský průkaz v jiném jazyce, než jazyk země pronájmu, je zapotřebí mezinárodní řidičský průkaz. Lze se tak vyhnout riziku případných pokut. Pokud si auto pronajímáte v zahraničí, může být nutné poskytnout také důkaz o zpáteční cestě a informace o ubytování v době pobytu. Doporučujeme, abyste si informace zkontrolovali u konkrétní autopůjčovny se kterou jste si auto zarezervovali.


Proč používat momondo?

Proč k rezervaci auta k pronájmu v destinaci Catania použít stránky momondo?

Rozhodnete-li se k vyhledávání auta k pronájmu v destinaci Catania použít stránky momondo, můžete ušetřit čas i peníze. momondo vyhledává na tisících stránek autopůjčoven a poskytne vám tak širokou škálu možností a aut, ze kterých vybírat.

Jak mi momondo pomůže najít tu nejvýhodnější nabídku pronájmu auta v destinaci Catania?

Poté, co vyhledáte pronájmy aut v destinaci Catania, vám stránky momondo zobrazí příslušné výsledky a umožní vám najít ty nejlepší nabídky prostřednictvím filtrů. Díky nim můžete vyhledávání zúžit podle typu vozu, ceny, autopůjčovny a různých podmínek, které se na pronájem auta mohou vztahovat.

Lze na stránkách momondo zobrazit nabídky pronájmu aut v destinaci Catania se zrušením rezervace zdarma?

Ano, samozřejmě! Stránky momondo mají speciální filtr, díky kterému mohou uživatelé vyhledávat konkrétně pronájmy aut v destinaci Catania se zrušením rezervace zdarma.

Mohu si na stránkách momondo pronajmout v destinaci Catania auto s vrácením se stejným obsahem nádrže?

Stránky momondo umožňují konkrétní vyhledávání aut k pronájmu v destinaci Catania, s možností vrácení se stejným obsahem nádrže.

Mohu na stránkách momondo najít autopůjčovny v destinaci Catania, nabízející možnost důkladnější dezinfekce?

Ano, stránky momondo vám zobrazí nabídky, které zahrnují důkladnější dezinfekci aut k pronájmu v destinaci Catania.

Mohu na stránkách momondo vyhledávat auta k pronájmu v destinaci Catania s neomezeným počtem najetých kilometrů?

Neomezený počet najetých kilometrů je možnost, kterou stránky momondo s ohledem na pronájem aut v destinaci Catania nabízejí.


Jednodušší způsob, jak spravovat cestu do destinace Catania

Usnadníme vám plánování, organizování a cestování s rodinou a přáteli. Služba Moje cesty je zdarma – a k dispozici, ať už cestujete kamkoliv.

Obdržte upozornění, když půjde cena dolů

Změny cen najdete přímo ve své příchozí poště – pouze s našimi cenovými upozorněními.
pá 3/5
poledne
pá 10/5
poledne
Posílejte mi oblíbené nabídky momondo e-mailem

Najděte lepší nabídky ubytování v destinaci Catania