Užitečné informace
Nejnovější nabídky
Porovnání vozů
Adresář autopůjčoven
FAQs

Pronájem aut Luqa, Malta

Hledáte levný pronájem aut v destinaci Luqa, Malta? Vyhledávejte právě zde!

Luqa, Malta
5 květen — 12 květen
Luqa, Malta
ne 5/5
poledne
ne 12/5
poledne
Věk řidiče

Nabídky od více než 70 000 poboček autopůjčoven.

Vítěz v kategorii Nejlepší evropská cestovní aplikace 2023!
Ušetřete a zarezervujte si auto s momondo
Nejlepší nabídky aut
Nejlepší nabídky aut
Prohlédněte si nabídky od více než 70 000 poboček autopůjčoven.
Transparentní ceny
Transparentní ceny
Zjistěte celkovou cenu předem, bez dalších překvapení.
Využijte flexibility
Využijte flexibility
Najděte pronájmy aut se zrušením rezervace zdarma a důkladnějším čištěním.
Cenová upozornění
Cenová upozornění
Nejste na rezervaci připraveni? Vytvořte si cenové upozornění a sledujte ceny.

Nejlepší nabídky pronájmu aut Luqa, Malta

Najděte skvělé nabídky oblíbených druhů aut k pronájmu Luqa, Malta
Ekonomická třída617 Kč/den
Nižší střední třída772 Kč/den
Mini494 Kč/den
SUV nižší střední třídy658 Kč/den
Kombi Compact928 Kč/den
SUV střední třídy992 Kč/den
Nejlepší sazby nalezené uživateli momondo za posledních 48 hodin

Nabídky pronájmu aut Luqa, Malta nalezené na stránkách momondo

Najděte ten nejlepší pronájem aut v destinaci Luqa

Malý vůzaut

164 Kč - 609 Kč

Všechny typy aut

186 Kč - 840 Kč

Průměrná cena vozu typu malý vůzauto v destinaci Luqa, Malta je 399 Kč. Nejlevnější měsíc, kdy si malý vůzauto v destinaci Luqa, Malta pronajmout, je února. Cena pouhých 164 Kč na den je o 59% nižší než po zbytek roku. Pronájem vozu malý vůzauto je běžně o 23 % levnější než průměrná pronájem auta v destinaci Luqa. Průměrná cena pronájmu vozu v destinaci Luqa se může lišit v závislosti na řadě faktorů, jako je dostupnost, oblíbenost vozidla a s jakým předstihem si auto zarezervujete. Níže najdete nejlepší ceny pro pronájem vozu kategorie malý vůzauto v destinaci Luqa nalezené na stránkách momondo za poslední týden.

Průměrná cena vozu typu střední vůzauto v destinaci Luqa, Malta je 721 Kč. Nejlevnější měsíc, kdy si střední vůzauto v destinaci Luqa, Malta pronajmout, je února. Cena pouhých 250 Kč na den je o 66% nižší než po zbytek roku. Pronájem vozu střední vůzauto je běžně o 29 % dražší než průměrná pronájem auta v destinaci Luqa. Průměrná cena pronájmu vozu v destinaci Luqa se může lišit v závislosti na řadě faktorů, jako je dostupnost, oblíbenost vozidla a s jakým předstihem si auto zarezervujete.

Průměrná cena vozu typu SUV v destinaci Luqa, Malta je 368 Kč. Nejlevnější měsíc, kdy si SUV v destinaci Luqa, Malta pronajmout, je února. Cena pouhých 250 Kč na den je o 33% nižší než po zbytek roku. Pronájem vozu SUV je běžně o 29 % levnější než průměrná pronájem auta v destinaci Luqa. Průměrná cena pronájmu vozu v destinaci Luqa se může lišit v závislosti na řadě faktorů, jako je dostupnost, oblíbenost vozidla a s jakým předstihem si auto zarezervujete. Níže najdete nejlepší ceny pro pronájem vozu kategorie SUV v destinaci Luqa nalezené na stránkách momondo za poslední týden.

Průměrná cena vozu typu dodávka v destinaci Luqa, Malta je 841 Kč. Nejlevnější měsíc, kdy si dodávka v destinaci Luqa, Malta pronajmout, je září. Cena pouhých 976 Kč na den je o 15% nižší než po zbytek roku. Pronájem vozu dodávka je běžně o 39 % dražší než průměrná pronájem auta v destinaci Luqa. Průměrná cena pronájmu vozu v destinaci Luqa se může lišit v závislosti na řadě faktorů, jako je dostupnost, oblíbenost vozidla a s jakým předstihem si auto zarezervujete.

Průměrná cena vozu typu kabriolet v destinaci Luqa, Malta je 516 Kč. Nejlevnější měsíc, kdy si kabriolet v destinaci Luqa, Malta pronajmout, je října. Cena pouhých 465 Kč na den je o 11% nižší než po zbytek roku. Pronájem vozu kabriolet je běžně o 1 % dražší než průměrná pronájem auta v destinaci Luqa. Průměrná cena pronájmu vozu v destinaci Luqa se může lišit v závislosti na řadě faktorů, jako je dostupnost, oblíbenost vozidla a s jakým předstihem si auto zarezervujete.

Skoda Citigo
nebo podobný – Mini
Až 2 pasažéři

494 Kč/den

9 červenec–16 červenec
Skoda Citigo
Skoda Fabia
nebo podobný – Ekonomická třída
Až 2 pasažéři

617 Kč/den

9 červenec–16 červenec
Skoda Fabia

Informace a trendy ohledně pronájmu aut Luqa

Užitečné informace o  pronájmu perfektního auta Luqa

Která autopůjčovna je v destinaci Luqa nejlevnější?

Nejlevnější auta k pronájmu v destinaci Luqa lze obecně najít se společností Sun Car Rentals. Při rezervaci se společností Sun Car Rentals můžete najít auta k pronájmu už od 138 Kč/den. Průměrná cena pronájmu auta v destinaci Luqa je 143 Kč/den.

Jaké auto si většina lidí in Luqa pronajímá?

Ford Fiesta je mezi uživateli stránek momondo in Luqa nejoblíbenější volbou. Hned po ní následuje pronájem vozu Opel Corsa. naši uživatelé našli nabídky pronájmu vozu Ford Fiesta in Luqa v průměru za 438 Kč na den, ale i za pouhých 280 Kč na den.Opel Corsa si lze in Luqa pronajmout v průměru za 304 Kč na den, i když pronájem lze najít i za pouhých 255 Kč na den.

Rejstřík autopůjčoven Luqa

Všichni přední poskytovatelé pronájmu aut v destinaci Luqa, Malta

ADDCAR RENTAL

1 autopůjčovna
Přehled

Čistota

10,0

Komfort

10,0

Celkové hodnocení

10,0

Vyzvednutí/odevzdání

10,0

Value

10,0

Alamo

1 autopůjčovna
Přehled

Čistota

10,0

Komfort

10,0

Celkové hodnocení

10,0

Vyzvednutí/odevzdání

10,0

Value

10,0

Thrifty

2 autopůjčovny
Přehled

Čistota

6,0

Komfort

6,0

Celkové hodnocení

6,0

Vyzvednutí/odevzdání

6,0

Value

6,0

Hertz

2 autopůjčovny
Přehled

Čistota

6,0

Komfort

4,0

Celkové hodnocení

4,4

Vyzvednutí/odevzdání

4,2

Value

4,6

Dollar

2 autopůjčovny

1First Car Rental

3 autopůjčovny

Autounion Car Rental

2 autopůjčovny

DISCOUNT.QUEBEC

2 autopůjčovny

Pronájem auta v destinaci Luqa v kostce

Najděte informace o skvělých nabídkách pronájmu aut, oblíbených autopůjčovnách a nejlepších typech aut pro vaši návštěvu destinace Luqa.

Nejoblíbenější autopůjčovna

Suncar Rent a Car

Oblíbené typy aut

Mini, Economy, Convertible

Nejlevnější auto k pronájmu

259 Kč

Nejoblíbenější model

Class Convertible
Nejoblíbenější autopůjčovnou v destinaci Luqa na stránkách momondo je tento měsíc Suncar Rent a Car. Mezi další oblíbené autopůjčovny patří Malta First Car Hire a AbbyCar Car Rentals.
Autopůjčovny v destinaci Luqa v posledních 72 hodinách nabídly následující typy vozů: Mini, Economy, Convertible.
Nejnižší cena pronájmu auta v destinaci Luqa je 259 Kč/den. V tomto regionu můžete očekávat průměrné ceny od 406 Kč/den.
Nejoblíbenějším modelem auta k pronájmu v destinaci Luqa je v posledních 7 dnech Class Convertible. Uživatelé našich stránek jako alternativu vybírají také Opel Corsa.

Pronajaté auto v destinaci Luqa – nejčastější dotazy

Zjistěte vše o pronájmu aut v destinaci Luqa a buďte připraveni na další cestu

Bude mi v případě zrušení rezervace pronájmu auta v destinaci Luqa, Malta účtován poplatek?

Většina autopůjčoven v destinaci Luqa, se kterými spolupracujeme, neúčtuje poplatek za zrušení rezervace. To znamená, že pokud dojde k nečekané změn vašich plánů, mnoho autopůjčoven v destinaci Luqa, jako ADDCAR RENTAL , Alamo a Avis, často nabízí zrušení zdarma v závislosti na tom, kdy jste rezervaci provedli.

Jaký druh auta si pronajmout v destinaci Luqa v měsíci květen?

Nejlepší způsob, jak si užít turistické atrakce v destinaci Luqa v průběhu měsíce květen je pronájem kabrioletu. Je méně pravděpodobné, že se setkáte se srážkami nebo chladnějším počasím, protože Luqa se v měsíci květen těší průměrnou teplotou 23 °C a průměrnými srážkami 10 mm. Pronájem vozu v kategorii Kabriolet v destinaci Luqa vás přijde v průměru na 525 Kč/den.

Jaká je nejvyšší povolená rychlost v destinaci Luqa, Malta?

Cestovatelé, kteří si plánují pronajmout auto v destinaci Luqa by měli brát na vědomí, že nejvyšší povolená rychlost v tomto městě je 45 km/h. Nejvyšší povolená rychlost mimo obec v okolí města Luqa je většinou 80 km/h a na dálnici je to 80 km/h. Berte na vědomí, že povolená rychlost se může měnit v závislosti na silnici, na které jedete, sledujte proto prosím silniční značení.

Jaké je v destinaci Luqa, Malta v měsíci duben počasí?

V destinaci Luqa se teplota v měsíci duben běžně pohybuje okolo 16 °C a můžete očekávat srážky okolo 30 mm. Tyto informace jsou pro pronájem auta důležité. Můžete si tak být jisti, že jste si pro dané počasí vybrali ideální auto.

Kdy byly na stránkách momondo naposledy aktualizovány ceny pro aut v destinaci Luqa?

Ceny pro aut v destinaci Luqa jsou aktualizovány denně.

Kolik dopravců momondo pro aut v destinaci Luqavyhledává?

Počet dopravců, ze kterých si lze pro aut v destinaci Luqa od měsíce dubna 2024 vybrat, je 69.

V jakém věku si lze pronajmout auto v destinaci Luqa?

Požadavky na věk řidiče se v jednotlivých zemích, včetně destinace Luqa, liší. V řadě zemí EU musí být řidičům alespoň 18 let. Obecně si auto v zahraničí můžete pronajmout, pokud vám je alespoň 21 let. Pokud jste nedosáhli 25 let, může vám být účtován dodatečný poplatek pro mladé řidiče. Doporučujeme si před rezervací auta přečíst zásady vybrané autopůjčovny.

Jaká dokumentace nebo průkaz totožnosti jsou nutné k pronájmu auta v destinaci Luqa?

Všichni řidiči musí při pronájmu auta v destinaci Luqa mít platný a kompletní řidičský průkaz. Pokud je řidičský průkaz v jiném jazyce, než jazyk země pronájmu, je zapotřebí mezinárodní řidičský průkaz. Lze se tak vyhnout riziku případných pokut. Pokud si auto pronajímáte v zahraničí, může být nutné poskytnout důkaz o zpáteční cestě a ubytování v době pobytu. Informace je vhodné zkontrolovat u konkrétní autopůjčovny se kterou jste si auto zarezervovali.


Proč používat momondo?

Proč k rezervaci auta k pronájmu v destinaci Luqa použít stránky momondo?

Rozhodnete-li se k vyhledávání auta k pronájmu v destinaci Luqa použít stránky momondo, můžete ušetřit čas i peníze. momondo vám nabídne širokou škálu možností a aut, ze kterých vybírat. Vyhledáváme totiž na tisících stránek autopůjčoven, abyste si mohli vybrat to nejlepší auto pro vaši cestu.

Jak mi momondo pomůže najít tu nejvýhodnější nabídku pronájmu auta v destinaci Luqa?

Stránky momondo vám umožní najít tu nejlepší nabídku pronájmu auta v destinaci Luqa prostřednictvím užitečných filtrů, díky kterým výsledky vyhledávání zúžit. Tyto filtry mimo jiné zahrnují: cenu, typ vozu, autopůjčovnu a konkrétní podmínky, které vám budou vyhovovat.

Lze na stránkách momondo zobrazit nabídky pronájmu aut v destinaci Luqa se zrušením rezervace zdarma?

Zrušení zdarma je možnost, podle které lze na stránkách momondo filtrovat výsledky vyhledávání pronájmu aut v destinaci Luqa a všech ostatních destinacích. Dostupnost se může v závislosti na destinaci lišit.

Mohu si na stránkách momondo pronajmout v destinaci Luqa auto s vrácením se stejným obsahem nádrže?

Ano, při vyhledávání aut k pronájmu v destinaci Luqa na stránkách momondo stačí vybrat filtr podle Vrácení se stejným obsahem nádrže.

Mohu na stránkách momondo najít autopůjčovny v destinaci Luqa, nabízející možnost důkladnější dezinfekce?

Ano, to je rozhodně možné. Stránky momondo mají k dispozici speciální filtr pro služby důkladnější dezinfekce aut k pronájmu, včetně destinace Luqa.

Mohu na stránkách momondo vyhledávat auta k pronájmu v destinaci Luqa s neomezeným počtem najetých kilometrů?

Ano, na stránkách momondo najdete auta k pronájmu v destinaci Luqa s neomezeným počtem najetých kilometrů.


Jednodušší způsob, jak spravovat cestu do destinace Luqa

Usnadníme vám plánování, organizování a cestování s rodinou a přáteli. Služba Moje cesty je zdarma – a k dispozici, ať už cestujete kamkoliv.

Obdržte upozornění, když půjde cena dolů

Změny cen najdete přímo ve své příchozí poště – pouze s našimi cenovými upozorněními.
ne 5/5
poledne
ne 12/5
poledne
Posílejte mi oblíbené nabídky momondo e-mailem